Without vision the people perish..

Hey guyss.. Welkom back!! Of nee, eigenlijk is het welkom back voor mij haha. Jullie hebben zo lang niets van mij gehoord. Sorry sorry en nogmaals sorry! But I’m back! Zoals jullie misschien al hebben gezien heb ik de big chop gedaan! Ja inderdaad een grote stap, maar vandaag ga ik het daar niet over hebben. Dat verhaal vertel ik jullie wel een andere keer.

Nu ga ik jullie vertellen waarom ik zo lang ben weggeweest……..

Nu ik weer terug ben is de vraag al weken: ‘waar ga ik over schrijven’? Alle soorten onderwerpen gingen door mijn hoofd. Van deep conditioners naar reiservaringen en van haarproducten tot aan belevenissen. Niets kwam op papier. He-le-maal niets. ‘Wat is er toch aan de hand’?  Toen besefte ik dat ik moet schrijven wat ik voel en niet iets moet gaan forceren wat er op dat moment niet is. De vraag was nu: ‘ hoe voel ik mij’?! Eerlijk gezegd wilde ik helemaal niet delen hoe ik mij voelde. Maar nu we toch eerlijk zijn, zal ik het jullie vertellen. IK BEN MOE! KAPOT! Waarom ben ik moe? Nou dat zal ik jullie eens haar fijn vertellen….

 

Ik heb namelijk al een tijdje een 7-daagse werkweek. Jahaaa je leest het goed. Ik werk 7 dagen in de week. Ben ik gek? Nou, that depends!  Waarom ik dit doe? Dat is precies w819at ik mijzelf ook afvroeg vanaf het moment dat ik moe begon te worden. Vaak staan wij op automatische piloot. Tot dat het besef weer terugkomt. Op dit punt bevond ik mij dus. Ik dacht waar ben je mee bezig?! 5 dagen in de week stage en in het (hele!) weekend verkoopmedewerkster.. Yup! 7 dagen.. De afgelopen dagen voelde ik mij futloos en erg moe en eerlijk gezegd was ik het ook zat. Plotseling lag mijn focus op de 7-daagse werkweek i.p.v mijn doel/visie. Ik denk dat ik daarom ook de vermoeidheid meer voelde dan voorheen.  Plotseling was ik vergeten wat mijn doel was en waarvoor ik het deed. Toen het besef weer terug kwam, begreep ik waarom ik mij zo voelde. Het is echt belangrijk dat je het doel wat je voor ogen hebt nooit verliest. Ik bleef mijzelf steeds herinneren: ‘it is just a season’. Ook dit zal ooit een keer eindigen. Mijn volgende stap was dan ook ‘getting my focus back’. Het is niet erg om van alles te willen doen, echter moeten wij onze focus en doel niet uit het oog verliezen. Want sooner or later, kan je door de bomen het bos niet meer zien, en dan is alles voor niets geweest.

 

“It is just a season” ..De grap is elk  seizoen heeft zijn tijd. Er gaat een moment komen waarbij je terug gaat kijken naar een herinnering en dan zegt ‘hey, wist je nog die ene keer’ of ‘dat was lang geleden’. Geen enkel seizoen is blijvend, maar het komt wel terug. En omdat deze terug komt, kan je jezelf voorbereiden. Heb je niet ooit een keer gehad dat de winter zooooo koud was en je niet was voorbereid, geen dikke jas geen sjaal geen uggs helemaal niets. Aan het einde van dat seizoen ben je er helemaal klaar mee, maar wel ready voor de volgende keer wanneer het seizoen weer aanbreekt. Maar nu met een dikke eskimo jas en warme laarzen.

future quote

Het mooie van alles is dat geen seizoen hetzelfde is. Wanneer je, je voorbereidt op de dingen die je al eens hebt meegemaakt, heb je de kans om nieuwe dingen te ontdekken en te leren. Was je niet voorbereid, ging je focus weer naar hetzelfde, een dikke jas, warme laarzen etc. De ene winter is de andere winter niet. Het kan zijn dat het de ene winter sneeuwt en ijskoud is en dat de volgende winter het helemaal niet sneeuwt maar keihard regent. Either way you are prepared for whatever is coming your way, and will learn from every experience. The next winter got nothing on you… so be prepared don’t lose your purpose/vision/goal. Be determined and be ready to face whatever challenge may come your way. I know I am ready for my next challenge, are you?!

See you guys next week!
xoxo

 wlmlg

 

 

 

 

 

Advertenties

Een reactie op “Without vision the people perish..

  1. Ik ben heel trots op je, ik vind dat je het heel goed doet en ik vind het lief dat je tijd vrijmaakt om dit te doen voor mensen die dit gaag lezen. Je kan net zo goed geen tijd vrij maken en wat anders gaan doen,. Je doet erg je best (altijd) en dat vind ik heel goed en natuurlijk lief voor de lezers 💋💋💋 doeg

    Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s